Despre noi

De ce a apărut Design Radar?

Am fondat Design Radar ca răspuns la cerințele tot mai exigente ale specialiștilor și consumatorilor de design din România. Ne-am propus să devenim un one-stop destination pentru soluții și sisteme de iluminat, uși, plinte și mobilier custom. 

Pe lângă produsele propriu-zise, am decis încă de la lansare să ne concentrăm pe oferirea de consiliere profesională pentru iluminat, uși, plinte și mobilier pe comandă, de la partea de alegere a soluțiilor la șantier, unde ideile și intențiile bune se pot pierde, iremediabil, în câteva secunde.

Iluminat arhitectural

Uși

Plinte

Mobilier made in Italy

Sisteme de umbrire

ONE STEP
AHEAD

Ce servicii oferă Design Radar?

Selecție​

Discuții preliminare foarte detaliate despre proiectul de arhitectură sau amenajare interioară, cu beneficiarul și arhitectul sau designerul de interior, acolo unde e cazul. Această etapă poate dura zile sau chiar săptămâni întregi, deoarece sunt sute de detalii de discutat: câtă lumină este necesară pentru fiecare zonă în parte? Ce tip de soluții de iluminat se potrivesc cel mai bine? Unde punem transformatorul? Și multe altele.

Ofertare

După ce am înțeles foarte bine tema și cerințele, selectăm doar acele soluții care se potrivesc și facem recomandările adecvate, în funcție de bugetul disponibil. Nu vom trimite o listă stufoasă de produse, așteptând ca beneficiarul sau designerul să aleagă, ci vom propune exact acele soluții care se potrivesc și pot aduce plus-valoare proiectului. Scopul nostru, la această etapă, nu este să vindem mult, ci să contribuim la succesul lucrării prin soluții de top, bine alese.

Asistență post-vânzare​

Relația cu noi nu se încheie cu vânzarea. Oferim asistență în etapa de montaj, pentru că scopul nostru este ca implementarea să fie făcută corect. Din păcate, foarte puțini meșteri știu să monteze corect soluțiile de ultimă generație din portofoliul nostru, prin urmare implicarea noastră la acest pas este esențială și face diferența în rezultatul final.

O abordare custom

Fiecare proiect de arhitectură sau design interior e diferit, de aceea și soluțiile pe care le propunem sunt diferite. Oferim consiliere profesională pentru sisteme de iluminat, uși, profile și mobilier custom, pentru fiecare proiect în parte. 

Ne întâlnim cu beneficiarul și designerul de interior (atunci când este cazul) și gândim împreună fiecare soluție în parte. La noi, „special treatment” este regula, nu excepția.

Ce facem diferit?​

Ne pasă de proiectul final.
Chiar ne pasă.

Scopul nostru este ca soluțiile pe care le recomandăm să fie puse în operă așa cum trebuie (și așa cum merită).

Pentru că pe piață au apărut atât de multe produse, materiale și soluții, este extrem de greu (dacă nu imposibil) să ții pasul cu toate. Chiar și pentru un designer sau arhitect de interior, mereu conectat la domeniu, devine tot mai complicat să cunoască în detaliu cum se instalează o anumită șină, plintă sau ce adâncime ar trebui să aibă scafa. Aici intervenim noi, care cunoaștem în detaliu toate soluțiile din portofoliu și toate cerințele tehnice pe care le impun acestea.

Nu ne considerăm vânzători, ci parteneri în proiectul de arhitectură sau design interior.

Avem soluții pentru
orice provocare

Știm că „ne plac provocările” e un clișeu. Și totuși… proiectele complicate ne aduc cele mai mari satisfacții. 

Nu ne ferim de ele, avem experiența și know how-ul necesare pentru a găsi soluțiile potrivite și a face ideile (randările) să devină realitate (fotografii). 

Valorile
noastre

Profesionalism: Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare cerință în parte, indiferent de dimensiune. Nu credem că avem toate răspunsurile, dar știm unde să le căutăm.

Empatie: Știm să ascultăm, înainte de a vorbi.

Implicare: Ne pasă întotdeauna de rezultatul final, de aceea asigurăm suport tehnic 100% în etapa de șantier. 

De ce
„Design Radar”?

Suntem un radar invizibil pentru toate soluțiile și sistemele de design care fac diferența într-un proiect de amenajare interioară sau arhitectură.

Căutăm în toată lumea acele soluții de ultimă generație, care să contribuie la un design interior minimalist și funcțional, în tendințe. Suntem One Step Ahead.

SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0