Politica de Confidentialitate

Pentru GC INDOOR S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Tudor Arghezi nr. 26, sc. A, et. 7, ap. 22, sector 2, identificata cu codul unic de identificare 43677240 si numar de inregistrare in Registrul Cometului J40/1907/2021 (denumita in continuare ”GC INDOOR” si/sau ”Noi”) confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale. In calitate de operator, GC INDOOR S.R.L. doreste sa va informeze despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul operatiunii referitoare la furnizarea serviciilor/produselor GC INDOOR S.R.L catre clienti, in scopurile specificate mai jos.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor Regulamentului european nr. 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”).

GC INDOOR S.R.L. este societatea care administreaza domeniul www.designradar.com. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Daca sunteti client/utilizator al site-ului www.designradar.com, detinatorul site-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi (dupa caz):

Nume si prenume

Numar de telefon

Adresa de e-mail

Adresa de facturare

Adresa de livrare

Date referitoare la modul in care utilizati site-ul

Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator pe site-ul nostru, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului www.designradar.com.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, GC INDOOR S.R.L. va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator si adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de GC INDOOR S.R.L., iar contul creat va fi sters automat.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

GC INDOOR colecteaza date personale de la utilizatorii sai in trei modalitati:

  1. direct de la utilizator;
  2. date de trafic, de la browserul utilizatorului;
  3. prin intermediul cookie-urilor.

Date personale colectate direct.

Cand accesati www.designradar.com sau atunci cand va creati un cont sau va plasati o comanda va putem cere numele, prenumele si/sau adresa de e-mail, ca si alte date necesare pentru contractare, livrarea sau facturare.

Aceste date sunt pastrate pentru o perioada de 3 ani de la terminarea contractului (aceasta fiind perioada de prescriptie generala). Datele din facturi sunt pastrate 10 ani (unde este o obligatie legala fiscala). Daca nu ne dati aceste date, vom fi in imposibilitatea de a onora comanda dumneavoastra.

Cand accesati serviciile de asistenta va putem cere o adresa de e-mail sau numarul de telefon. Ne rezervam dreptul de a inregistra orice comunicare realizata pentru serviciile de asistenta ale serviciilor www.designradar.com in scopul imbunatatirii serviciilor noastre. Va vom informa inainte de inceperea comunicarii de faptul ca aceasta ar putea fi inregistrata.

Aceste date sunt folosite, de exemplu, in scopul contactarii dumneavoastra pentru a solutiona o reclamatie/solicitare a dumneavoastra Putem solicita si alte date care pot constitui date cu caracter personal numai in masura in care sunt necesare pentru aceste scopuri.

Date de trafic

Atunci cand vizitati un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvaluiti anumite informatii despre dumneavoastra, precum adresa dumneavoastra IP, ora vizitei dumneavoastra, locul de unde ati intrat in site-urile noastre, paginile vizitate. GC INDOOR, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii pentru o perioada de timp determinata. GC INDOOR foloseste servicii externe de analiza a traficului, cum ar fi [Google Analytics].

Aceste date sunt folosite exclusiv de catre GC INDOOR pentru imbunatatirea site-ului si serviciilor noastre, dar si pentru asigurarea securitatii site-ului nostru:

– date furnizate voluntar de catre clienti in momentul plasarii comenzii (nume, prenume, adresa livrare, numar de telefon) pe care le folosim pentru a procesa comanda si a putea livra prin curier produsul catre client. In cazul returului folosim si codul IBAN (formularul de retur);

– date de navigare (IP-uri), care se inregistreaza automat in momentul in care un utilizator viziteaza site-ul si sunt utilizate cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea site-ului, pentru a-i putea observa corecta functionare in deplina securitate;

– cookie-uri – per sesiune si fixe.

Scopul colectarii datelor tale este exclusiv acela de a raspunde eficient si prompt solicitarii tale, in toate etapele procedurii de achizitie: verificarea corectitudinii datelor introduse de tine in formularul de comanda, verificarea comenzii tale, emiterea facturii pentru produse comandate de tine. Precum si pentru a te putea contacta in situatia in care sunt neclaritati in legatura cu finalizarea comenzii tale.

In general, primim informatii de la dumneavoastra astfel:

–           Cand va creati un cont pe www.designradar.com, ne transmiteti adresa de e-mail (si daca doriti alte date din categoria celor mentionate mai sus);

–           Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.;

–           Cand ne scrii propunerile tale sau faci o reclamatie prin intermediul formularului de pe site: nume si prenume; adresa de e-mail.

In situatia in care va oferim si posibilitatea de a va inregistra pe site-ul nostru prin contul dumneavoastra [Facebook] sau [Google]. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de [Facebook Inc / Google LLC], unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dumneavoastra catre GC INDOOR. Puteti consulta politicile de confidentialitate [Facebook], respectiv [Google], folosind urmatroarele link-uri:

[https://www.facebook.com/about/privacy]

[https://policies.google.com/privacy]

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului nostru, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dumneavoastra Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookies si tehnologii similare, conform Politica Cookies.

CONFIDENTIALITATEA MINORILOR

Acest site nu este destinate minorilor cu varsta sub 18 ani. Ca atare, nu prelucram cu stiinta Date cu Caracter Personal ale minorilor sub 18 ani. Daca sunteti sub 18 ani si ati accesat pagina noastra, va rugam sa nu va inregistrati pe Site, sa nu ne transmiteti niciun fel de informatie despre dumneavoastra si sa luati legatura cu parintii/ responsabilii dumneavoastra. In cazul in care luam la cunostinta ca am colectat, fara acordul reprezentantului legal necesar conform prevederilor legale, Date cu Caracter Personal care apartin unui minor sub varsta de 18 ani vom sterge acea informatie, cu exceptia cazului in care am avea obligatia legala de a nu sterge acele date, caz in care vom actiona conform obligatiei legale. Daca considerati ca am putea detine informatii de la sau despre un minor sub 18 ani va rugam sa ne contactati la datele de mai sus.

Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, arhivarea, stergerea, distrugerea etc..

  1. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII
  2. Daca sunteti client al site-ului, GC INDOOR S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

–           pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si GC INDOOR S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate, etc..

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si GC INDOOR S.R.L., definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si GC INDOOR S.R.L..

–           pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin GC INDOOR S.R.L. in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea GC INDOOR S.R.L. de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

–           pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail si/sau sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de GC INDOOR S.R.L., prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea [”Detalii Cont”].

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii [“Detalii Cont”].

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

–           in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al GC INDOOR S.R.L. de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  1. Daca sunteti vizitator al site-ului, detinatorul site-ului prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

–           pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de detinatorul site-ului, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

–           pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al detinatorului site-ului de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, societatea poate transmite datele Clientilor, acolo unde este strict necesar, catre urmatoarele categorii de terti:

  • autoritati de reglementare si autoritati legale
  • parteneri contractuali (ex. agenti ai societatii, auditori, consultanti etc.), unii avand si calitatea de persoane imputernicite de operator cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acesti parteneri contractuali isi desfasoara activitatea comerciala si in Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi folosite in limita obligatiilor pe care si le-au asumat fata de societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi cu prelucrarea lor sunt limitate la minimul necesar de date cu caracter personal in vederea realizarii serviciilor respective si, totodata, le solicitam sa nu foloseasca datele cu caracter personal in niciun alt scop.

Depunem toate eforturile sa ne asiguram ca toate entitatile cu care noi lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate. De asemenea, unii dintre ei sunt la randul lor operatori care isi desfasoara activitatea comerciala si in Romania, cum ar fi furnizori ai serviciilor de plata in calitate de agenti.

Unii dintre ei sunt terte parti care nu au rolul de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la ele in vederea indeplinirii obligatiilor lor sau in interactiunea lor cu societatea, dupa cum ar fi societati de mentenanta tehnica, auditori financiari sau prestatori de servicii juridice.

Datele cu caracter personal mentionate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmise unor parti terte in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu componente in activitati de control cu privire la serviciile, activitatile sau activele societatii, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in baza obligatiilor legale care incumba societatii; (ii) pentru indeplinirea unei cerinte legale, inclusiv cele legate de furnizarea serviciilor, sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau ale altor entitati sau persoane, dupa cum ar fi instantele de judecata; (iii) parti terte achizitoare, in masura in care activitatea societatii ar fi (total sau partial) transferata, iar datele cu caracter personal are persoanelor vizate ar fi parte din activele reprezentand obiectul tranzactiei. De asemenea, pentru scopul prelucrarii reglementat mai sus, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal societatilor care fac parte din grupul GC INDOOR S.R.L, companii care vor fi supuse instructiunilor societatii in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe informatii vizitati: https://www.designradar.com.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN AFARA TARII

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele cu caracter personal ale Clientilor pot fi transferate in afara tarii catre state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din spatiul Economic European (“SEE”). Astfel, informam Clientii, prin prezenta, ca orice transfer efectuat de catre societate catre un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protectia datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).

In prezent, stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, din cand in cand, este posibil sa transferam anumite date ale dumneavoastra cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dumneavoastra, perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

PERIOADA PRELUCRARII

GC INDOOR S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina GC INDOOR S.R.L. (de ex.: – in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul [“stergere cont”] din sectiunea [“Detalii Cont”], GC INDOOR S.R.L. va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, GC INDOOR S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de GC INDOOR S.R.L. pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

DATELE UTILIZATORILOR CU CARACTER PERSONAL DUPA CE PRELUCRAREA INCETEAZA

Dupa momentul in care durata prelucrarii mentionata mai sus expira si societatea nu mai are motive legale sau un interes legitim cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, datele cu caracter personal vor fi sterse in conformitate cu procedurile societatii, care pot implica arhivarea, anonimizarea, distrugerea.

SECURITATEA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea evalueaza si imbunatateste in mod constant masurile de securitate implementate in vederea asigurarii unei prelucrari a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii datelor cu caracter personal:

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal, pot accesa baza de date doar cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea;
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
  3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
  4. imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Sediul societatii este dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CEEA CE PRIVESTE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Drepturi persoanei vizate          Descriere

Accesul Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dumneavoastra. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dumneavoastra., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea      Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dumneavoastra cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra. de stergere a datelor dumneavoastra. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dumneavoastra. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dumneavoastra. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

Trebuie sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept (stergerea datelor dumneavoastra.), sa va descarcati din contul dumneavoastra. de pe site si sa va salvati toate documentele care va intereseaza. In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar GC INDOOR S.R.L. va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului dumneavoastra., cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dumneavoastra aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau

v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dumneavoastra. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dumneavoastra.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Operatorului sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor    Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastra;
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia impotriva prelucrarii datelor cu caracter personal         Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dumneavoastra. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dumneavoastra. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dumneavoastra. in scop de publicitate direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

 

Luarea de decizii automate        Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dumneavoastra.; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dumneavoastra.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dumneavoastra.; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra. explicit.

Plangeri/Sesizari           Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [*].

DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Nu inchiriem/vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

–  pentru administrarea site-ului;

–  in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre GC INDOOR S.R.L. prin intermediul site-ului;

–  pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

–  pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

–  pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;

atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc..

MODIFICARI ADUSE ACESTEI DECLARATII (POLITICI) CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Exercitarea drepturilor mentionate mai sus poate fi facuta in orice moment. In vederea exercitarii acestor drepturi, va recomandam sa ne transmiteti o notificare in format electronic la urmatoarea adresa: contact@designradar.com sau a unei notificari scrise, datate si semnate, la adresa: Str Zagazului, nr 21-25, Bloc A, Parter, Spatiu Comercial Design Radar
A.P.4, 014261, sector 1, Bucuresti, Romania.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@designradar.com.

 

 

SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0