Soluții Minimaliste pentru Design Interior

La Design Radar, căutăm în permanență acele soluții și sisteme de design care pot transforma proiectele de arhitectură și design interior – atât din punct de vedere funcțional și tehnic, cât și estetic. Îți prezentăm mai jos câteva dintre favoritele noastre.

Șine (track-uri) de iluminat

Ne plac șinele (track-urile) de iluminat deoarece sunt extrem de versatile, atât ca aplicabilitate cât și ca model și finisaj. Poți monta șina încastrată, la suprafață sau suspendată, iar corpurile de iluminat pe care le poți aplica sunt și ele variate: spoturi, pendule suspendate, benzi LED, neoane. Poți afla în acest articol mai multe despre iluminatul modern cu șine.

Șinele încastrate Design Radar cu tensiune joasă (48V) oferă siguranță sporită pentru utilizator, dar și versatilitate, folosire ușoară și montaj facil. Acestea permit aplicarea de spoturi, linii led și multe alte modele de corpuri de iluminat, care pot fi scoase, rotite și montate direct cu mâna, fără vreo măsură de protecție.

Spoturi încastrate “invizibile”

Spoturile încastrate sunt o alegere optimă în orice tip de spațiu, mic sau mare. Ne plac atât de tare deoarece sunt minimaliste, economisesc spațiul și sunt extrem de versatile, atât ca formă, cât și ca finisaj. Varianta trimless (fără ramă) ascunde complet sursa de lumină. În plus, fasciculul de lumină poate fi direcționat precis, în funcție de necesități.

Spoturile încastrate trimless (fără ramă), cu unghi mediu, sunt concepute ca un punct discret de lumină în tavan, ce ascunde sursa de iluminare și oferă confort vizual maxim. Le poți descoperi “în acțiune” în showroom-ul nostru.  

Profile și plinte minimaliste

Dacă vrei un design cu adevărat minimalist, ar fi bine să renunți la plintele și cornișele standard. Profilul tip shadow gap, de exemplu, poate fi montat la îmbinarea cu pardoseala, dar și cu tavanul, și se potrivește cu orice tip de finisaj: ceramică, lemn, piatră naturală, rășină, vinil.

Shadow gap profile: profilul pentru plintă ce creează efectul mult-dorit de perete plutitor.

Plintele ascunse adună extrem de puțin praf, în comparație cu cele montate la vedere, pe care praful se depune constant deasupra. Pentru curățarea plintelor ascunse, poți folosi orice aspirator, mop sau cârpă moale.

Profilele pentru bandă LED se pot folosi în multiple moduri: încastrate, aplicate sau suspendate. Principalul beneficiu pe care îl oferă această soluție este confortul vizual (“eye comfort”): difuzorul LED este retras, spre deosebire de profilele standard. Se pretează în amenajări rezidențiale, comerciale sau birouri, pentru spații comune, bucătării, livinguri, zone de trecere sau băi.

Dacă vorbim de profile de trecere, preferatele noastre sunt cele ultra-subțiri, pentru suprafețe aflate la același nivel. Au o lățime de la numai 3 mm și sunt compatibile cu ceramică, lemn, piatră naturală, rășină, vinil. Se montează ușor și au finisaje variate: alamă, aluminiu, inox.

Mobilier made in Italy

Reprezentăm în premieră în România brandul de mobilier italian Caccaro, o companie creată în 1958, ce oferă mobilier pe comandă de o calitate impecabilă, la prețuri comparabile cu cele ale producătorilor locali. Avem un termen de producție garantat de 5-6 săptămâni pentru orice produs: dressinguri custom-made, mobilier pentru living și dormitor.

Sistemul de depozitare Cabina, expus în showroomul nostru, reprezintă o soluție unică pe piață. Are o structură împărțită de montanți, ce oferă o senzație de deschidere totală. Poate fi echipat cu rafturi, umerașe și sertare și se fabrică pe comandă.

Calitate premium și preț competitiv – prețul dressingului Cabina pornește de la 1292€ + TVA pe metrul liniar.

Toate piesele de mobilier sunt disponibile într-o gamă largă de finisaje pentru exterior și interior, și pot fi personalizate la cel mai înalt nivel.

Uși moderne

Avem o gamă largă de uși de interior moderne, fabricate în Italia, ce pot fi personalizate în funcție de cerințe. Suntem reprezentanți ai brandului italian Albed în România.

Dacă vrei un interior minimalist, trebuie să alegi uși cu toc ascuns (filomuro). Modelul de ușă filomuro Next 50 vine cu o estetică ultra-minimalistă și finisaje variate pentru foaia de ușă: pregătită pentru vopsire, sticlă, lemn, furnir, piele.

De ce ne plac ușile filomuro?

  • Ușa este la același nivel cu peretele
  • Fără toc la vedere
  • Efect ultra-minimalist
  • Numeroase variante și finisaje

Ușile noastre sunt disponibile în peste 90 de finisaje. Sticla fumurie este printre preferatele noastre – poți vedea modelul de mai jos în showroomul nostru.

Ușă filomuro pivotantă Quadra, cu finisaj de sticlă fumurie – preferatul nostru!

Dacă ești în căutare de soluții și sisteme minimaliste pentru amenajarea ta, contactează-ne sau programează o vizită în showroom! La Design Radar, ai consiliere profesională gratuită pentru lumini, uși, plinte și mobilier.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0