Penthouse amenajat de Mario Stoica

În acest penthouse spațios din nordul Bucureștiului, lumina naturală și cea artificială completează și armonizează în moduri sofisticate decorul cu o identitate puternic masculină.

Locuința a fost amenajată de biroul de design interior Mario Stoica și are o suprafață utilă de 186 mp, la care se adaugă o terasă de 70 mp.

O experiență de locuire premium

Amenajarea interioară folosește o cromatică închisă, curajoasă, finisaje de cea mai bună calitate și mobilier italian high-end. Zona de zi este un open space generos cu bucătărie, dining și spațiu pentru citit.

Zona de noapte include două dormitoare, fiecare cu baie proprie, și un dressing principal walk-in, realizat pe comandă.

„Toate încăperile beneficiază de multă lumină naturală, ceea ce a permis integrarea unei palete de culori mai dramatice. În timpul zilei, am exploatat la maximum lumina naturală, iar noaptea am creat o atmosferă lină și plăcută prin iluminatul artificial”, explică designerul de interior Mario Stoica.

Pentru iluminatul arhitectural, s-au folosit spoturi încastrate și sisteme de șină de iluminat (track lights) Design Radar cu benzi LED și spoturi, poziționate și reglate în funcție de fiecare zonă de interes.

Soluțiile de șină încastrată în tavan, preferate de tot mai mulți designeri și arhitecți de interior, au multiple avantaje, atât funcționale cât și estetice, enumerate de noi în acest articol.

Amenajare penthouse Mario Stoica - lumini Design Radar.png19
Zona de bucătărie este iluminată de trei șine încastrate.

Sistemele DALI de control al luminii oferă multiple avantaje: eficiență energetică sporită; flexibilitate; siguranță îmbunătățită; confort sporit pentru utilizatori; întreținere redusă și instalare ușoară.

„Acest sistem inteligent ne-a permis să creăm diferite scenarii pentru fiecare moment al zilei, oferind conceptului capacitatea de a-și modifica personalitatea pe măsură ce lumina naturală se schimbă în încăperi”, completează autorul amenajării.

La Design Radar, colaborăm cu arhitecții și designerii de interior pentru a crea interioare minimaliste și confortabile. Dacă ai un proiect de apartament, restaurant, birou sau orice alt spațiu, contactează-ne sau vino în showroom-ul din București.

Foto: Alex Mateiu

SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0